Seeland Hawker Shell jaktdress

Seeland Hawker Shell jaktdress
Varenr.
110215828jd
Pris
kr 2 949,00

Kvantumsrabatt

Loading...

JAKKE:

 

Seeland Hawker skalljakke er laget av fleksibel tre-lags stoff, kombinert med ny fleksibel, vintett og vanntett SEETEX-mambran. Med sitt aktive snitt, følger jakken dine bevegelser. Hovedegenskapen til Seeland Hawker er den lave vekten, hvor stille den er under jakt og den isolerende fleksibiliteten som oppnås ved bruk av trelags prinsippet.
 
Foret har bikubemønster for å sikre best mulig luftgjennomstrømning. Dette, kombinert med pustbarheten til mambraen og ytterstoffet , fordeler luft og fuktighet over større område slik at fuktighet fordamper raskere.

 

BUKSE:

 

Seeland Hawker skalbuksene er strekkbare, vindtette og vanntette. De er laget av meget fleksibelt tre-lags stoff, kombinert med det nye strekkbare, vindtette og vanntette SEETEX-membran.

 

Seeland Hawker buksene har også formsydde knær med ekstra strech-stoff  og høye lommer. Buksene har god pusteevne og innerforet har bikubemønster for å sørge for best mulig luftsirkulasjon. Kombinert med pustbarheten til mambraen og ytterstoffet, distrubueres luft og fuktighetover et større område og fordamper derfor raskere. Det er glidelås ved knærne for økt luftgjennomstrømning ved behov for det.