Petzl Nao Hodelykt

Petzl Nao Hodelykt
Varenr.
E36A
Pris
kr 1 550,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Petzl sitt nye flaggskip innen hodelykter !
Dette er en lykt med den helt nye teknologien Reactive Lighting. Det betyr at lykten tenker selv, den har en sensor i front som registrerer og måler lysmengde den får inn, og justerer dermed lysstyrken ut på lyktens 2 "super bright" dioder med tilmålt lysmengde. Lykten gir deg med andre ord så mye lys du trenger i forskjellige situasjoner. Denne teknologien gjør at batterilevetiden øker drastisk !
 
Reaksjonstiden på dimmingen opp og ned går lynraskt, og dette gjør bruken av denne lykten til en ren fornøyelse. Man kan også "låse" lykten i konstant modus, slik at den lyser uten Reactive modus. Da med to lysnivåer. Den leveres med Li-on oppladbart batteri man lader via USB, og en programvare der man kan fininnstille egne referanser på lysstyrken og sensitivteten på lysmåleren kan lastes ned gratis på Petzl.com/OS
 
Lysstyrke/batterilevetid: I Reactive modus varierer lysstyrken fra 7-355 lumen, og batterilevetiden ligger i snitt på ca. 6 timer under varierende lysforhold. I konstant modus kan man velge mellom 2 ulike nivåer, der nivå 1 har en lysstyrke på 315 lumen og batterilevetiden er 1,20 timer. Nivå 2 har en lysstyrke på 88 lumen og en batterilevetid på 8 timer.
 
Vekt: 187 gr.
Vannavstøtende: IPX4.
Temperatur: -30 til +55 gr.C
Farge: Hvit/Sort.