Pulsar Accolade XP50 LRF Termisk Kikkert

Pulsar Accolade XP50 LRF Termisk Kikkert
Varenr.
77418
Pris
kr 57 500,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Pulsar Accolade XP50 LRF Termisk Kikkert
  • XP50 LRF_2

Pulsar Accolade XP50 LRF er en termisk kikkert med innebygget avstandsmåler.

ER PÅ LAGER, KUN FÅ DAGERS LEVERINGSTID!

Håndholdt, binokulær termisk kikkert, konstruert for observasjon både natt og dag. Med en termisk kikkert kan man observere objekter som er nesten umulig å se med andre optiske enheter. For eksempel er det mulig å observere mennesker og dyr gjennom tåke og røyk, eller buskas og kratt. Oppbygningen av bildet er basert på forskjellen på temperaturer av objektet under observasjon. Bilde blir overført til en frostsikker AMOLED skjerm med høy kontrast. Accolade har 8 forskjellige fargemodus. Knapper for kontroll av de viktigste funksjonene finner man på oversiden av enheten. Store knapper gjør at enheten kan håndteres selv med hansker på. Med en bildefrekvens på 50 Hz og en skjermoppløsning på 640x480 gir et veldig klart bilde. Bilde er tilnærmet fortegningsfritt over hele synsfeltet. Accolade XQ50 har en maksimal påvisningsrekkevidde på 1800 meter. Enheten har 3 modus, hvert enkelt konstruert for å gi best mulig bilde under spesielle forhold. Man kan velge mellom følgende modus: «Rocks» (forbedret kontrast), «Forest», (lav kontrast) og «Identification» (forbedret gjengivelse av varme objekter). Enheten er også utstyrt med stadiametrisk avstandsmåling.

 

Enheten er utstyrt med trådløs nettverksmodul, som gjør det mulig å koble enheten til en smarttelefon eller nettbrett via en app. Man kan også oppgradere enhetens programvare via appen. Integrert er også videoopptaker for opptak under observasjon. Den medfølgende Li-on batteripakken gir opptil 8 timer med brukstid, litt avhengig av utetemperaturen. Det kan også kjøpes batteriholdere for AA og CR123 batteri.Operasjonstemperatur er fra -25 ° to +50 °. Det vanntette huset er av karbon, dekket med en gummiarmering som gir et sikkert grep av enheten. Trådløs fjernkontroll kan kjøpes separat.

 

Integrert laseravstandsmåler
Tilleggsbenevnelsen LRF angir at denne modellen har integrert laseravstandsmåler. Laseren måler opptil 1000 meter, og er til stor hjelp idet avstandsbedømming er generelt vanskeligere på enheter hvor du ser inn på en skjerm, sammenlignet med konvensjonell, analog optikk. Det er mulig å stille inn enheten for å hensynta skytevinkel og slik finne EHR (ekvivalent horisontalavstand). De øvrige spesifikasjonene tilsvarer det du finner på søsterskipet uten LRF-benevnelsen

.  
Nøkkeldata
• Fargebilde: Ja
• Deteksjonsrekkevidde på 1800 meter
• Fast optisk forstørrelse på 2,5 ganger
• Digital forstørrelse opptil 20 ganger
• Nyutviklet bolometer (varmesøkende sensor) med oppløsning på 640x480x
• God bildeflyt grunnet høy oppfriskningsfrekvens (50 Hz)
• Integrert WiFi og videopptaker (muliggjør også live-sending på sosiale media)
• Skjermtype: AMOLED (640x480x)
• Fargebilde: Ja
• Robust skrog i magnesium

 

Spesifikasjoner:

 

Modell: Pulsar Accolade LRF XP50
Oppfriskingsfrekvens, Hz 50
Forstørrelse, x 2,5
Digital zoom, x 2, 4, 8
Oppløsning sensor, piksel 640x480
Skjermtype AMOLED
Oppløsning skjerm, piksel 640x480
Piksel størrelse, µm 17
Objektiv F50/1.2
Synsfelt, HxV, grader 12,4x9,3
Diopter justering, +5/-5
Utgangspupill, mm 5
Maks påvisningsrekkevidde, m 1800
Strømforsyning / Batteritype 3…4,2 V / Li-on
Brukstemperatur, °? -25 ...+50
Vanntett Ja
Grad av beskyttelse, IP kode IPX7
Innebygget videoopptaker Ja
Innebygget minne, GB 8
USB tilkobling microUSB
Dimensjoner 164x130X64
Vekt uten batterier, Kg 0,6