Zeiss Terra ED 8x42

Varenr.
0842zt
Pris
kr 5 190,00

Zeiss Terra ED er en robust, kompakt og lett allroundkikkert med glassfiberforsterket og nitrogenfylt hus. Ergonomisk, stilig design, fokushjul med enkel justering og komfortable øyemuslinger, gjør den meget god å bruke. Vanntett og duggfri beskyttelse gjør at Terra er til å stole på, uansett værforhold.

 

  • Glimrende bildekvalitet
  • Presis fokusering
  • Solid bygget og med god finish
  • Liten og kompakt
  • Velkjent Zeiss-kvalitet
  • Linse- og okularbeskyttere medfølger
  • Bred, justerbar nakkestropp medfølger

 

ZEISS Terra® ED kikkert er robust, pålitelig og enkel å bruke. Deres toppmoderne og slanke design gjør dem ikke bare lette, men komfortabelt kompakte. Den høyeste optiske presisjonen og den hydrofobe multikoaten garanterer strålende bilder ned til minste detalj. Terra ED-kikkerten er vanntett og nitrogenfylt, noe som gjør dem grove og klare. Terra ED kikkert gir utmerket valuta for pengene, noe som gjør dem til den perfekte inngangen til ZEISS verden.

 

88% lysgjennomgang

SCHOTT ED-glass med hydrofobt multi-coating gir optisk klarhet og presisjon i alle situasjoner med 88% lysgjennomgang til øyet.

 

Komfortabel, rask fokusering

Det store fokuseringshjulet er lett å håndtere og justeres jevnt og mykt for å stille inn fokus veldig raskt og enkelt. Du vil legge merke til fordelene med Terra ED-kikkerten så snart du tar i den: pekefingeren lander automatisk på fokuseringshjulet. Du trenger aldri mer tenke på hvordan du holder kikkerten når det plutselig skjer noe spennende foran deg. På kort tid vil du ha det skarpt i fokus.

 

Kompakt, lett og robust

Med sitt vanntette kikkerthus som er forsterket med glassfibre, tilfredsstiller ZEISS Terra ED de høye standardene til jegere og friluftsmennesker. Konstruksjonen er kompakt, lett og robust. ZEISS Terra ED er lett og passer nesten i hvilken som helst veske. Den er den perfekte følgesvennen du alltid tar med deg ut på tur.

 

Klar og tydelig, uansett vær

ZEISS hydrofobe antireflekterende belegg (coating) er en garanti for enestående bilder med høy kontrast. Dette er noe du legger spesielt godt merke til under ugunstige lysforhold. I tillegg gir den et klart og uhindret utsyn i alle værforhold takket være de vannavvisende egenskapene.

 

Spesielle egenskaper ved Zeiss Terra ED-modellene

 

Zeiss Terra ED 8x42

Med sin kompakte og attraktive design, samt et robust kabinett med perfekt ergonomi, er ZEISS Terra ED 8x42 den ideelle allsidige håndkikkerten.

 

Med 8x forstørrelse tilbyr Terra ED 8x42 deg både store synsfelt og jevne bilder. Den kompakte designen og den store objektivdiameteren er optimal for sporadisk fugletitting.